crestart.hu

Bemutatkozás

Bátyi Endre Debrecen Crestart
Bátyi Endre vagyok, a debreceni székhelyű Crestart kreatív stúdió megálmodója. 2011 óta, 26 országban, több száz arculattervezési projektet vezettem végig, számos mobilapplikációt terveztem, valamint több weboldal teljeskörű webdesign és webfejlesztési feladatait láttam el szabadúszóként. Ennek kiteljesedése a Crestart!

Célomnak tűztem ki, hogy a nemzetközi projekteken szerzett tudást és a tapasztalatot Magyarországon kamatoztassam. Hiszek abban, hogy a magyar vállalkozások versenyképes termékeit és szolgáltatásait, a legjobb design megoldások segítségével lehet eladni a leghatékonyabban.

Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, így tervezői tevékenységem egyre több területet fed le. Az igények kiszolgálása érdekében web- és mobilalkalmazás fejlesztői háttérrel rendelkező alvállalkozókkal dolgozom együtt, ennek köszönhetően a tervezéstől a kivitelezésig szinte bármilyen egyedi igényt ki tudunk elégíteni.

Vedd fel velem a kapcsolatot és emeljük a vállalkozásodat a következő szintre!
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.