crestart.hu

TERVEZÉSI FOLYAMAT - Weboldal

Weboldal készítés előtt fontos, hogy tisztában légy a folyamatokkal. Akkor tudunk sikeresen együtt dolgozni, ha jól átlátod ezeket a szükséges lépéseket.

1. Lépés

Igényfelmérés

Első megbeszélésünk alkalmával megismerjük a céged, terméked, szolgáltatásod. Átbeszéljük, hogy milyen céljaid vannak? Mit szeretnél elérni az új weboldaladdal? Lesznek e vagy már vannak tartalmaid?

2. Lépés

Személyre szabott ajánlat

Most már tudjuk, hogy milyen típusú weboldalt kell készítenünk a céged számára. Az elhangzott adatok alapján elkészítjük a személyre szabott árajánlatot, ami tartalmazza a projektet érintő funkciókat, a teljes weboldal készítés árát, illetve a pontos határidőket.

3. Lépés

Látványterv elkészítése

A megbeszélt funkciók alapján elkészítjük a weboldalad főoldalának látványtervét, amely az arculatodhoz illeszkedik. Ebben a szakaszban van lehetőség módosításra, vagy akár a teljes újratervezésre is. Ha elfogadásra kerül a látványterv, a mellékoldalakat ez alapján készítjük majd el.

4. Lépés

Weboldal fejlesztés

A látványterv elfogadása után kódokat teszünk a design mögé, azaz elkezdjük fejleszteni a weboldalad. A weboldal kinézetét érintő változásokra ebben a szakaszban már csak korlátozott mértékben van lehetőség.

5. Lépés

Tartalom feltöltése

Szolgáltatásunk tartalmazza a weboldal tartalmának a feltöltését is: szövegek, fotók, termékfotók.

6. Lépés

Weboldal tesztelése

Weboldal fejlesztése közben folyamatosan egyeztetünk. A fejlesztés befejezése után közösen teszteljük a weboldalt, a webáruház funkcióit. Együtt átnézzük az admin felületet, hogy minden adat feltöltés és funkció betölti e a szerepét. Igény esetén betanítást is tartunk, hogy aki majd kezeli a weboldalt minden funkciót ismerjen.

7. Lépés

Weboldal átadása

A sikeres tesztelési időszak után nyilvánossá válik a weboldalad. Felkerül arra a tárhelyre, amelyet az elején megbeszéltünk. Ezek után sem engedjük el a kezed, indulás után egy hónapig támogatást biztosítunk az aktív használat során felmerülő hibák kijavítására.

Referenciák

Weboldal

Yobi’s

Mobilalkalmazás

DiiTalk

Arculat Weboldal

BuildTools

Arculat Weboldal

Hola

Arculat Mobilalkalmazás Weboldal

BooStickers

Arculat Weboldal

Modern Exterior Systems

Weboldaltervezési árak

Bemutatkozó weboldal
Egyedi, reszponzív tervezésű weboldal mobilra és tabletre optimalizálva

60.000 Ft

-tól

Weboldaltervezés
Reszponzív tervezésű weboldal, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer beüzemelésével

90.000 Ft

-tól

Webárúház
Reszponzív tervezésű weboldal, tartalomkezelő rendszer és webáruházrendszer beüzemelésével

120.000 Ft

-tól

*Az árak tájékoztató jellegűek. A leadott anyag mennyisége és sok egyéb paraméter is befolyásolhatja a végeredményt. A végleges ajánlatot természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a tervezés?

A weboldal bonyolultságától függően két héttől nyolc hétig tart. Az időkeretet természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!

Mire van szükségem tőled a weboldal tervezéshez?

A várt eredmények elérése érdekében már indulásnál pontosan meg kell tudnod fogalmazni az elérendő célokat.

Mi az a reszponzív tervezés?

A reszponzív szó jelentése a webtervezésben az, hogy eszközfüggetlen. Tehát ugyanolyan felhasználói élményt nyújt egy mobiltelefonon, mint egy számítógépen.

Mi az a bemutatkozó weboldal?

Lényegében ez egy leegyszerűsített weboldal. Egyetlen fő funckiója van, a látogatókat ellátni alapvető információkkal a cégünkről, a termékünkről vagy a szolgáltatásunkról.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.