Online megjelenés kisvállalkozásoknak

Fix áron

Ha már gondoltál arra, hogy kell egy profi weboldal a kisvállalkozásod számára, akkor itt az idő, hogy lépj!

Legyen bármilyen kicsi a vállalkozásod, a lehető legtöbbet kell tenned annak érdekében, hogy ebben a megváltozott helyzetben az ügyfeleid biztonságosan igénybe tudják venni a változatlanul tökéletes szolgáltatásaidat.

Megtettük a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a kisebb költségvetésű vállalkozások számára is elérhető legyen egy profi weboldal. Most rajtad a sor!


hogyan működik?

Hogyan működik?

Írd meg a vállalkozásod részleteit, weboldaladdal kapcsolatos igényeidet az endre@crestart.hu email címre, vagy add meg a telefonszámodat és kérj visszahívást! Ez után felveszem veled a kapcsolatot, megbeszéljük a céljaidat, majd elkészítjük a vállalkozásod online jelenlétéhez szükséges perfekt weboldalt.

Kíváncsi vagy a tervezési folyamatra? Csekkold le itt.

FONTOS:

Az akciós ár csak abban az esetben érvényes, ha még NINCS weboldalad és kisvállalkozásod van! Ha szeretnéd átalakítani a jelenlegi weboldalad, vagy komplexebb igényeid vannak kérj egyedi ajánlatot itt!

Idén már csak

4

Új ügyfélnek

Mennyibe kerül?

Nincs mellébeszélés, nincsenek rejtett költségek! Ugyanolyan eszközöket kap vállalkozásod az online jelenléte megerősítésére, mint egy sokkal nagyobb versenytársad, mindössze

59 900 forintért!

A vállalkozásformákra szabott egyedi, igényeidre szabható sablonoknak köszönhetően villámgyorsan elkészül a vállalkozásod számára megfelelő weboldal. Továbbá akciós árat csikartam ki a tárhelyszolgáltatóktól is, így az első éven a domain név és a tárhely, valamint a céges emailcím ingyenes!

*A fenti kedvezményes áron korlátozott számú kisvállalkozást tudok kiszolgálni. Dönts most, hiszen a konkurenciád már lehet, hogy lépett! Ne maradj le, csatlakozz az online jelenléthez még ma!
Finding Images

Megrendelés

Kapcsolati adatok

A projekt rövid leírása