crestart.hu


BuildTools

Arculat és Webes alkalmazás

Referencia weboldal crestart buildtools5

Építészektől, építészeknek – A BuildTools egy modern webes alkalmazás, ami segít az építészeknek menedzselni az iparág sajátos feladatait, például az anyagbeszerzést vagy az eszközbeszerzést.

A cég arculattervezési feladatokkal bízott meg, de hosszú távú, gyümölcsöző munkakapcsolat lett belőle. Frissítettem az arculatot, újraterveztem a weboldalt, majd a reszponzív webes applikációt is. A webes alkalmazás kialakításakor a legfontosabb szempont az volt, hogy egy olyan jól működő felületet hozzunk létre, amely az építészek számára könnyen kezelhető. A szolgáltatás jellege miatt kiemelten fontos volt a felhasználói élmény növelése.

Nem volt könnyű a UX feladatok ellátása egy számomra eddig ismeretlen iparágban, viszont az eddigi visszajelzések alapján sikeres csapatot alkottunk. Jelenleg is több ezer aktív felhasználója van az alkalmazásnak.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.