crestart.hu


Crypto Eagle

Arculat és Weboldal

crestart studio logó cryptoeagle 2

A CryptoEagle egy befektetési vállalkozás. Magánemberek számára nyújt segítő kezet a blockchain alapú befektetésekhez, legyen az kriptovaluta vagy ICO.

A kriptovaluták egy decentralizált technológia által kerülnek használatba és adnak lehetőséget egy biztonságos fizetési módhoz a felhasználóknak, akiknek nem kell a nevükkel ellátva bankon keresztül tranzakciót vérgehajtaniuk. Különálló úgynevezett “blockchain” rendszeren keresztül futnak a tranzakciók, ahol minden rögzítésre kerül. A CryptoEagle befektetési elemzések segíségével, mélyelemzéssel, valamint a fejlesztői közösségekkel való együttműködéssel garantálják a sikert a passzív jövedelem felé.

A kriptovaluta fogalma nem olyan rég robbant be a köztudatba, vizuális szempontból mégis megvannak az iparág jellemző stílusjegyei. Ezekre nagy hangsúlyt fektetve terveztem meg az arculatot, a weboldalt és az illusztrációkat.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.