crestart.hu


Hola Granola

Arculat és Weboldal

Referencia logó crestart hola1

A Hola Granola egy egészség tudatos étterem Belgium szívében. Valerie, a Hola Granola megálmodója, 2017-ben bejutott egy – a belgiumban nagyon népszerű – televíziós cukrászverseny döntőjébe, a Bake Off Vlaanderen-be. Ennek köszönhetően országos hírnévre tett szert.

Házi készítésű granolát kínálnak, amely reggeliként, snackként vagy akár desszertként is megállja a helyét. Az ételt el lehet fogyasztani az étteremben, de házhoz is szállitanak Gent-től Brugge-ig. Kínálatukban van csokoládés, gyümölcsös, diós granola és még sok más is. Az ételeket kókuszdió cukorral édesítik, ami az egyik legegészségesebb természetes cukor.

Az arculat megtervezése több lépcsőből állt. Először frissítettem a logót, majd az étterem arculati elemeit: étlap, fali dekorációk, csomagolások, névjegykártya. Valerienek pontos elképzelései voltak. Skandináv stílusú étterméhez olyan arculatot alakítottam ki, amely letisztult és rendezett hatástú, mégis meleg megjelenéssel bír, épp mint az ételeik: Csupa szeretet!

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.