crestart.hu


Little Traveler Toys

Arculat, Weboldal és Terméktervezés

crestart studio kabala little_traveler_toys2

A Little Traveler Toys egy vállalkozó szellemű anyuka által megálmodott gyerekjáték márka. A cél nem volt kevesebb, mint kreatív játékok tervezésének a segíségével, megszerettetni a gyerekekkel az utazást.

Mondanom sem kell, a gyerekek figyelmét nagyon nehéz lekötni, ők a legőszintébb felhasználók. Nem kertelnek és nem írják körbe, ha valami nem tetszik. Mivel korábban csak digitális felületeket terveztem, ezért külön kihívás volt számomra a fizikai terméktervezés. Az évek során számos utazás témájú társasjátékot terveztem a számukra, melyeket 2014 óta forgalmaznak az USA-ban.

Az arculat elkészítése során a legfontosabb irányelv az volt, hogy a vizualitásban tükröződjön a játékosság. Egy egyedi, szerethető karakter megalkotása volt a cél, amely a termékekről is visszaköszön, ugyanakkor fő arculati elemként is használható.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.