crestart.hu


Magnus Vinum

Arculat és Weboldal

A Magnus Vinum egy svájci székhelyű vállalkozás, amely borkóstoló képzéseket kínál, valamint különleges borokat forgalmaz.

Timothy Magnus (a tulajdonos) Sydney-ben, Ausztráliában született, de a bor iránti szenvedélye Svájcba repítette. 2015-ben itt kezdte el borkóstoló képzéseit és ekkor kért meg arculata elkészítésére. Az arculat megtervezésekor fontos volt, hogy visszatükröződjön a bor iránti szenvedélye. Beszélgetéseink során látszott, hogy különösen a burgundi régiót és az ottani borokat preferálja, ezért is esett a választás erre a tipusú borosüveg formára, mint fő arculati elem. Szerencsés választás volt, hiszen néhány év mulva hivatalos “Burgundi Bor Nagykövet” címmel jutalmazták munkásságát, ezzel ő lett svájcban az első, aki ezt a címet megkapta. Ekkor kezdte el forgalmazni a borokat, s ekkor alakítottuk ki új weboldalát és webshopját. Tudatosan modern, letisztult mégis tradicionális a hangvétel. Saját imázsfotóikkal, magazinszerű elrendezést alakítottam ki.
magnus vinum referencia crestart debrecen
magnus vinum referencia crestart debrecen
magnus vinum referencia crestart debrecen
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.