Miben tudok neked segíteni?

Az arculattervezésen múlhat egy termék vagy szolgáltatás sikere, de egy rosszul megépített weboldal tönkre teheti a legszebb arculatú terméket vagy szolgáltatást is. Fontosnak tartom a folyamatos szakmai fejlődést, így tervezői tevékenységem egyre több területet fed le. Projekt alapú design szolgáltatásaimat úgy alakítottam, hogy arculattervezési, weboldal és mobilalkalmazás tervezési, valamint grafikai tervezési feladatokat is elláthassak.

Majdnem mindenkinek van egy vállalkozás ötlete, a nagy dolog valóra váltani őket. Az első, amit megtehetsz, hogy kitűzöd a célokat. Milyennek lásson a célközönséged? Miben különbözöl a versenytársaktól? Légy hiteles! Ha szeretnél közelebb kerülni a kitűzött célok felé, akkor részletes stratégiát kell felépíteni, mely segít a kijelölt irányba haladni. Ebben tudok neked segíteni!

Weboldaltervezés

Manapság egy cég számára az online jelenlét éppen annyira fontos, mint az általa kínált szolgáltatás vagy termék minősége. Egy jól megtervezett weboldal az egyik legfontosabb online marketing eszköz.

UX és UI

Fejlesztés kapcsán szinte mindenki tudja: a felhasználói élmény tervezése valamint a profi felhasználói felület és az azon dolgozó UX és UI designerek nélkül nincs sikeres mobilalkalmazás vagy weboldal.