crestart.hu

ARCULAT

Az első benyomásnak kiemelkedő szerepe van, ezért fontos, hogy milyen a céged arculata. Az arculati elemek segítségével megkülönböztetheted a márkádat a konkurenseidtől.

 

 

A vásárlói döntések nagy százalékát az érzelmek befolyásolják. Az érzelmekre elsősorban vizuálisan tudunk hatni a logónkkal, hirdetéseinkkel, csomagolásunkkal, dekorációkkal, tehát az arculatunkkal.
De mi is az az arculat? A magyar arculat elnevezés remekül kifejezi a lényeget: amikor céges arculatról beszélünk, tulajdonképpen a vállalkozásunk arcáról van szó.

A megfelelő célcsoport eléréséhez kialakítandó arculat tervezésénél fontos, hogy a tervezést kutatási munka előzze meg, hiszen más vizuális megjelenítésre van szüksége egy étteremnek, mint egy logisztikai cégnek.
Az igényeid figyelembe vételével, és az iparág sajátosságaira építve készítjük el céges arculatodat.

Kíváncsi vagy az arculat tervezési folyamatra? Csekkold le itt.

Miért válassz minket?

crestart studió tapasztalat weboldal tervezés

 

Tapasztalat

Ismerjük a hazai és a nemzetközi trendeket. 2011 óta több mint 200 arculatot terveztünk, 23 különböző országban.

crestart studió tudatos tervezés
Tudatosan tervezünk arculatot

Az arculat sosem egy szépen megtervezett, öncélú grafika. Minden anyagod funkcionális lesz és áttekinthető. Projektjeinknél a professzionális végeredményre törekszünk, de a legnagyobb sikert az jelenti számunkra, ha a munkánknak köszönhetően eredményeket tudsz elérni.

crestart studió célok
Vállalkozói szemlélet

Hiszünk abban, hogy a magyar vállalkozások versenyképes termékeit és szolgáltatásait, a legjobb design megoldások segítségével lehet eladni a leghatékonyabban.

Meggyőztél! Hogyan kezdjek neki?

Kérj ajánlatot tőlünk! A megfelelő célcsoport eléréséhez kialakítandó logó tervezésénél fontos, hogy a tervezést kutatási munka előzze meg, hiszen más vizuális megjelenítésre van szüksége egy étteremnek, mint egy logisztikai cégnek. Az igényeid figyelembe vételével, és az iparág sajátosságaira építve készítjük el arculatodat.

Referenciák

Weboldal

Yobi’s

Mobilalkalmazás

DiiTalk

Arculat Weboldal

BuildTools

Arculat Weboldal

Hola

Arculat Mobilalkalmazás Weboldal

BooStickers

Arculat Weboldal

Modern Exterior Systems

Arculattervezési árak

Logótervezés
Vektoros logó készítése

50.000 Ft

-tól

Céges arculat megtervezése
Arculati elemek tervezése – logó, névjegy, email aláírás

90.000 Ft

-tól

Kabala tervezés
Arculatot támogató egyedi karakter tervezése

60.000 Ft

-tól

Illusztráció és ikonszett tervezés
Arculathoz és weboldalhoz illeszkedő illusztrációk tervezése

70.000 Ft

-tól

Csomagolás- és címke tervezés
Termékcsaládok vagy egyedi termékek csomagolástervezése

50.000 Ft

-tól

*Az árak tájékoztató jellegűek. A leadott anyag mennyisége és sok egyéb paraméter is befolyásolhatja a végeredményt. A végleges ajánlatot természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!

Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség ezen fogalmak között: branding, márka, arculat és logó?

Manapság sokszor találkozunk hasonló kifejezésekkel mint a branding, márka, brand stratégia, arculat, logó dizájn. Különböző kifejezések leírhatják ugyanazt a dolgot, sok esetben viszont rosszul használják őket.

Mi az a logó?

A logó egy szimbólum, felirat, vagy ezek keverékéből létrejött grafikai elem, melynek elsődleges funkciója az azonosítás.

Mi az az arculat?

Az arculatod arra hivatott, hogy egységes képet mutasson cégedről, kihasználva a különböző felületeket, például a névjegykártya, a weboldal, egy céges póló stb. Az alkotóelemek közé soroljuk a logót, színeket, betűtípusokat, mintákat.

Mi az a brand?

A branded az, amit az emberek rólad gondolnak. Lényegében ez a hírneved! A cégeddel való érintkezés által formálódik, legyen az egy az üzletedről szóló cikk, vagy hogy mit mondott rólad a szomszéd néni a gyógyszertárban.

A branding folyamata végbemegy akár foglalkozol vele akár nem. Bár nem tudod irányítani mit mondjon rólad a szomszéd néni, mégis vannak stratégiai lépések, melyeket megtéve befolyásolhatod az eredményt. Ez a márkaépítés. Tehát a branding egy lehetőség arra, hogy formáld a rólad kialakított véleményt.

Mennyi ideig tart a tervezés

A leadandó anyagok mennyiségétől függően két héttől öt hétig tart. Az időkeretet természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!

Mire van szükségunk tőled az arculat tervezéshez?

A márkaépítés kétoldalú folyamat és természetesen rád is szükség van. A várt eredmények elérése érdekében már indulásnál pontosan meg kell fogalmaznunk a prioritásokat és értéket amit képviselni kívánsz. Egy induló vállalkozásnál sok esetben lehetetlen teljes képet adni minden területéről, de elengedhetetlen néhány irányelv meghatározása. Szükségünk lesz a vállalkozásod nevére, szlogenére. Ismernünk kell a célcsoportodat, a termék vagy szolgáltatás sajátosságait.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.