crestart.hu

BEMUTATKOZÓ WEBOLDAL

Lényegében ez egy leegyszerűsített weboldal. Egyetlen fő funckiója van, a látogatókat ellátni alapvető információkkal a cégünkről, a termékünkről vagy a szolgáltatásunkról. Mivel kis terjedelmű, ezért azon a pár oldalon kell meggyőzni a látogatót, hogy megtalálta a neki megfelelő céget, terméket vagy szolgáltatást.

Miért van szükség weboldalra?

Manapság szinte már bármit el lehet intézni interneten keresztül, ezt megszoktuk, és szeretjük is, azonban nekünk is ugyanúgy online elérhetőséget kell biztosítanunk ügyfeleinknek, hogy lépést tudjunk tartani a konkurenciával, és a fejlődő technológiával.

Ne felejtsük el azt sem, hogy a weboldal nélküli cégek, kevésbé tűnhetnek megbízhatónak, hitelesnek, vagy színvonalasnak az internetfelhasználók szemében. Vásárlás előtt a felhasználók mintegy 60%-a keres az interneten információt, mielőtt felhívná az adott céget. A weboldal azon túl, hogy marketing szempontból egy kiváló eszköz, pontos képet ad ügyfeleidnek cégedről, és szolgáltatásaidról.

Milyen egy jó bemutatkozó weboldal?

ux és ui reszponzív
Reszponzív

Egyre több internetezésre alkalmas eszköz van a piacon, ráadásul a képernyő méretek is merőben eltérnek egymástól. Sokan telefonon interneteznek, mások 4K-s monitoron. Ezért egy jó weboldalnak napjainkban reszponzívnak is kell lennie.

bemutatkozó weboldal tervezés
Esztétikus

A weboldal fogja képviselni a vállalkozásod. Gondoljunk úgy weboldalunkra, mint cégünk, márkánk és szolgáltatásaink online arcára. Fontos, hogy a weboldalad minden elemében a cégedet tükrözze, ugyanakkor esztétikus és átlátható legyen.

bemutatkozó weboldal crestart
Informatív

Ha már megtaláltak és szép a weboldalad is, akkor a fő kérdés az, hogy kellő információval tudsz e szolgálni a látogatóknak. Ha igen, nyert ügyed van, de ha nem talál elég információt termékedről, szolgáltatásodról, akkor elveszíthed és talán máshol fogja elkölteni a pénzét.

Meggyőztél! Hogyan kezdjek neki?

Kérj ajánlatot tőlünk! A megfelelő célcsoport eléréséhez kialakítandó logó tervezésénél fontos, hogy a tervezést kutatási munka előzze meg, hiszen más vizuális megjelenítésre van szüksége egy étteremnek, mint egy logisztikai cégnek. Az igényeid figyelembe vételével, és az iparág sajátosságaira építve készítjük el a weboldaladat.

Kíváncsi vagy a tervezési folyamatra? Csekkold le itt.

Referenciák

Weboldal

Yobi’s

Mobilalkalmazás

DiiTalk

Arculat Weboldal

BuildTools

Arculat Weboldal

Hola

Arculat Mobilalkalmazás Weboldal

BooStickers

Arculat Weboldal

Modern Exterior Systems

Weboldaltervezési árak

Bemutatkozó weboldal
Egyedi, reszponzív tervezésű weboldal mobilra és tabletre optimalizálva

60.000 Ft

-tól

Weboldaltervezés
Reszponzív tervezésű weboldal, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer beüzemelésével

90.000 Ft

-tól

Webárúház
Reszponzív tervezésű weboldal, tartalomkezelő rendszer és webáruházrendszer beüzemelésével

120.000 Ft

-tól

*Az árak tájékoztató jellegűek. A leadott anyag mennyisége és sok egyéb paraméter is befolyásolhatja a végeredményt. A végleges ajánlatot természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a tervezés?

A weboldal bonyolultságától függően két héttől nyolc hétig tart. Az időkeretet természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!

Mire van szükségünk tőled a weboldal tervezéshez?

A várt eredmények elérése érdekében már indulásnál pontosan meg kell tudnod fogalmazni az elérendő célokat. Továbbá a weboldal tartalmát minden esetben a megrendelő biztosítja: szövegezés, saját fotók, termékfotók.

Mi az a reszponzív tervezés?

A reszponzív szó jelentése a webtervezésben az, hogy eszközfüggetlen. Tehát ugyanolyan felhasználói élményt nyújt egy mobiltelefonon, mint egy számítógépen.

Mi az a bemutatkozó weboldal?

Lényegében ez egy leegyszerűsített weboldal. Egyetlen fő funckiója van, a látogatókat ellátni alapvető információkkal a cégünkről, a termékünkről vagy a szolgáltatásunkról.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.