crestart.hu

Céges arculat

Sokan úgy gondolják, hogy vállalkozásuk arculatának elkészítése csak egy logó megtervezéséből áll. A logó fontos eleme a céges arculatnak, de csupán a kezdet, a teljes vállalkozást, az internetes jelenlétet, a fizikai boltot, üzletet, reklámanyagokat is érdemes egy arculat alapján elkészíteni ahhoz, hogy annak minden előnyét ki lehessen használni.

Miért van szükség céges arculatra?

Az egységes céges arculatnak rengeteg előnye van. Ha felkelted valakinek az érdeklődését a termékeddel, szolgáltatásoddal, akkor gyakran a következő lépés, hogy felkeresi a céged egyéb platformokon. Például ha valakinek odaadod a névjegykártyád az üzletedben, utána felkeresheti weboldalad, céged Facebook oldalát, hogy több információhoz jusson. Ha a weboldal, közösségi média oldal hasonló a névjegykártyához, akkor anélkül is tudni fogja az érdeklődő, hogy jó helyen jár, hogy keresnie kellene az elérhetőségeket, leírást, cégadatokat.

Milyen a jó céges arculat?

céges arculat tervezés következetesség
 
Következetes

Az erős céges arculatok stabilitást és kiszámíthatóságot közvetítenek. A különböző arculati elemeknek ugyanazt az üzenetet kell közvetíteniük.

 
céges arculat tervezés célok
Értékét teremt

Ha a vásárló felismeri a logódat, és emiatt vesz meg egy terméket vagy szolgáltatást, azzal növelted a branded értékét. Egy jó arculattal értéket teremthetsz.

céges arculat tervezés minőség
Igényes

Kiemeli az előnyöket és elősegíti a konkurensekkel szembeni eredményességet, izgalmassá teszi termékedet, szolgáltatásodat, ezáltal lépéselőnyhöz juttathat.

Meggyőztél! Hogyan kezdjek neki?

Kérj ajánlatot tőlünk! A megfelelő célcsoport eléréséhez kialakítandó logó tervezésénél fontos, hogy a tervezést kutatási munka előzze meg, hiszen más vizuális megjelenítésre van szüksége egy étteremnek, mint egy logisztikai cégnek. Az igényeid figyelembe vételével, és az iparág sajátosságaira építve készítjük el a céges arculatodat.

Referenciák

Weboldal

Yobi’s

Mobilalkalmazás

DiiTalk

Arculat Weboldal

BuildTools

Arculat Weboldal

Hola

Arculat Mobilalkalmazás Weboldal

BooStickers

Arculat Weboldal

Modern Exterior Systems

Arculattervezési árak

Logótervezés
Vektoros logó készítése

50.000 Ft

-tól

Céges arculat megtervezése
Arculati elemek tervezése – logó, névjegy, email aláírás

90.000 Ft

-tól

Kabala tervezés
Arculatot támogató egyedi karakter tervezése

60.000 Ft

-tól

Illusztráció és ikonszett tervezés
Arculathoz és weboldalhoz illeszkedő illusztrációk tervezése

70.000 Ft

-tól

Csomagolás- és címke tervezés
Termékcsaládok vagy egyedi termékek csomagolástervezése

50.000 Ft

-tól

*Az árak tájékoztató jellegűek. A leadott anyag mennyisége és sok egyéb paraméter is befolyásolhatja a végeredményt. A végleges ajánlatot természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.