crestart.hu

Kabala

A kabalák egyedi tervezésű karakterek, amelyek a brand szimbolikus módon történő ábrázolására szolgálnak. Plusz vagy fő arculati elemként jelennek meg és könnyedén lehet velük közvetíteni érzelmeket, történetet, valamint személyessé tehetik a céged megjelenését.

Miért van szükség kabalára?

A kabala olyan kapcsolatot teremthet a felhasználókkal, mint semmi más. Kommunikációs és interakciós eszközként is szolgál, segítségével közvetlen módon továbbíthatjuk üzenetünket a felhasználóknak. Egy jó kabala erősítheti a brand felismerhetőségét, és könnyen megragadja a felhasználók figyelmét.

Milyen a jó kabala?

logó arculat tervezés megjegyezhető
 
Könnyen megjegyezhető

A logóhoz hasonlóan segít beazonosítani, felismertetni az adott brandet.

 
kabala tervezés történetmesélés
Története van

A történetmesélés nagyon fontos marketing eszköz. Egy kabala segítségével olyan történeteket írhatsz le amelyek szerethetővé, népszerűvé teszik a branded.

kabala tervezés személyes
Személyessé teszi a brandet

A kabalafigura kommunikál, hirdet, reklámokban és videókban szerepel, interjút ad, fotózkodni lehet vele, a célközönség plüssfiguraként kezébe veheti – tehát általa személyisége lehet a brandednek.

Meggyőztél! Hogyan kezdjek neki?

Kérj ajánlatot tőlünk! A megfelelő célcsoport eléréséhez kialakítandó logó tervezésénél fontos, hogy a tervezést kutatási munka előzze meg, hiszen más vizuális megjelenítésre van szüksége egy étteremnek, mint egy logisztikai cégnek. Az igényeid figyelembe vételével, és az iparág sajátosságaira építve készítjük el a kabaládat.

Referenciák

Weboldal

Yobi’s

Mobilalkalmazás

DiiTalk

Arculat Weboldal

BuildTools

Arculat Weboldal

Hola

Arculat Mobilalkalmazás Weboldal

BooStickers

Arculat Weboldal

Modern Exterior Systems

Arculattervezési árak

Logótervezés
Vektoros logó készítése

50.000 Ft

-tól

Céges arculat megtervezése
Arculati elemek tervezése – logó, névjegy, email aláírás

90.000 Ft

-tól

Kabala tervezés
Arculatot támogató egyedi karakter tervezése

60.000 Ft

-tól

Illusztráció és ikonszett tervezés
Arculathoz és weboldalhoz illeszkedő illusztrációk tervezése

70.000 Ft

-tól

Csomagolás- és címke tervezés
Termékcsaládok vagy egyedi termékek csomagolástervezése

50.000 Ft

-tól

*Az árak tájékoztató jellegűek. A leadott anyag mennyisége és sok egyéb paraméter is befolyásolhatja a végeredményt. A végleges ajánlatot természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.