crestart.hu

Logó

Minden céges arculatnak a központi eleme a logó, mely kifejezi a cég vagy a márka személyiségét. A logó nem csak vizualitásról, szépségről szól: elsősorban az üzleti célok elérését kell támogatnia. A logód sokat elmond a cégedről.
 

Miért van szükség logóra?

Az emberek már ősidők óta használnak szimbólumokat, a logó szó a görög logos szóból származik, amely azt jelenti: “szó”. Amikor egy logó tervezésére sor kerül, akkor arra úgy gondolunk, mint egy virtuális szóra, mely egy összetett üzenetet fejez ki és közvetít az emberek felé, a lehető legtömörebb módon.

A hétköznapok során szimbólumok sokaságába futunk bele, némelyiknek már egyáltalán nem szentelünk figyelmet, ugyanakkor a jelentésükkel mégis tisztában vagyunk. Az agyunk összekapcsolja a szimbólumokat azok jelentésével. A szimbólumoknak ezen ereje miatt a cégek is elkezdtek logókat használni, hiszen a logó által felismerhetővé válik a brand, kialakul a logó mögött egy kapcsolódó jelentés.

Milyen a jó logó?

logó arculat tervezés megjegyezhető
Könnyen megjegyezhető

Az első és legfontosabb tulajdonsága minden logónak a megjegyezhetőség kell, hogy legyen. Ha nem az, akkor nehezebben idézik fel az emberek a cégedet, így amikor a legközelebb vennének egy olyan terméket vagy szolgáltatást, amit Te kínálsz, nem feltétlenül fogsz eszükbe jutni.

logó arculat tervezés egyszerű
Egyszerű

A jó logó sikeressége abban rejlik, hogy az emberek milyen gyorsan képesek felismerni és társítani vele a céged.

logó arculat tervezés sokoldalú
Sokoldalú

Egy jó logó fontos tulajdonsága, hogy megfelelően megjelenik, jól működik minden felületen és méretben. Emiatt a logót mindig vektoros formátumban kell megtervezni annak érdekében, hogy minőségromlás nélkül bármilyen méretre méretezhető legyen. A logóknak általában mutációi is készülnek, több színváltozat, vagy felirat nélküli verziók. Sötét hátterekhez készülhet csupa fehér, világos hátterekhez pedig tiszta fekete logó is.

Meggyőztél! Hogyan kezdjek neki?

Kérj ajánlatot tőlünk! A megfelelő célcsoport eléréséhez kialakítandó logó tervezésénél fontos, hogy a tervezést kutatási munka előzze meg, hiszen más vizuális megjelenítésre van szüksége egy étteremnek, mint egy logisztikai cégnek. Az igényeid figyelembe vételével, és az iparág sajátosságaira építve készítjük el logódat.

Referenciák

Weboldal

Yobi’s

Mobilalkalmazás

DiiTalk

Arculat Weboldal

BuildTools

Arculat Weboldal

Hola

Arculat Mobilalkalmazás Weboldal

BooStickers

Arculat Weboldal

Modern Exterior Systems

Arculattervezési árak

Logótervezés
Vektoros logó készítése

50.000 Ft

-tól

Céges arculat megtervezése
Arculati elemek tervezése – logó, névjegy, email aláírás

90.000 Ft

-tól

Kabala tervezés
Arculatot támogató egyedi karakter tervezése

60.000 Ft

-tól

Illusztráció és ikonszett tervezés
Arculathoz és weboldalhoz illeszkedő illusztrációk tervezése

70.000 Ft

-tól

Csomagolás- és címke tervezés
Termékcsaládok vagy egyedi termékek csomagolástervezése

50.000 Ft

-tól

*Az árak tájékoztató jellegűek. A leadott anyag mennyisége és sok egyéb paraméter is befolyásolhatja a végeredményt. A végleges ajánlatot természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.