crestart.hu

Mobilalkalmazas

A mobilalkalmazások térhódítása megállithatatlan. Napról napra nő azon vállalkozások száma, akik segítségükkel próbálják meg elérni a célközönségüket. Nem szabad viszont alapos tervezés nélkül nekikezdeni a fejlesztésnek, hiszen hatalmas a versenyhelyzet, több millió mobilalkalmazás található az Apple App Store és a Google Play áruházak mindegyikében.

A fejlesztés folyamata mapjainkban már kiforrott, ennek ellenére egy sikeres projekt komoly és alapos előkészületeket igényel. Ha adunk a minőségre az egyetlen út a professzionális kivitelezés átgondolt kiemelkedő design-al és felhasználói élménnyel, alapos teszteléssel.

Miért van szükség mobilalkalmazásra?

Az okoseszközök a mindennapi életünk részévé váltak, személyesebbek, ráadásul mindig kéznél vannak. Ennek megfelelően az ügyfelek, helytől és időtől függetlenül elérhetik a mobilalkalmazás kínálta funkciókat.

Egy mobilalkalmazást sokan többre tartanak, mint egy weboldalt, és akad olyan cég is, amely státuszszimbólumként tekint rá. A fejlesztés épülhet önmagában egy jó elképzelésre, de kiegészíthet már kialakult online marketing felületeket, mint például céges weboldal, webárúház, hírportál, turisztikai oldal.

Milyen egy jó mobilalkalmazás?

ux és ui csapatmunka
Létező igényeket elégít ki

A legfontosabb, hogy lennie kell egy megfelelő méretű, stabil felhasználói körnek, hogy üzletileg is jónak lehessen nevezni egy mobilalkalmazást.

mobilalkalmazás tudatos
Hasznos és innovatív

Hatékonyabbá teszi a felhasználók feladatainak az elvégzését, vagy innovatív technológiai megoldásokat tartalmaz.

céges arculat tervezés minőség
Esztétikus

A felhasználók szívesebben választanak egy olyan alkalmazást, amely nem csak megoldást jelent, de pozitív felhasználói élmény is egyben. Az eszközök különbözősége miatt nagyon fontos a megfelelő ergonómia, hiszen ha az embereknek nem tudják kezelni, akkor nem fogják használni.

Meggyőztél! Hogyan kezdjek neki?

Kérj ajánlatot tőlünk! A megfelelő célcsoport eléréséhez kialakítandó logó tervezésénél fontos, hogy a tervezést kutatási munka előzze meg, hiszen más vizuális megjelenítésre van szüksége egy étteremnek, mint egy logisztikai cégnek. Az igényeid figyelembe vételével, és az iparág sajátosságaira építve készítjük el céged számára a designt.

Referenciák

Weboldal

Yobi’s

Mobilalkalmazás

DiiTalk

Arculat Weboldal

BuildTools

Arculat Weboldal

Hola

Arculat Mobilalkalmazás Weboldal

BooStickers

Arculat Weboldal

Modern Exterior Systems

Mobilalkalmazás tervezési árak

Mobilalkalmazás tervezése
Egyedi UX és UI tervek iOS és Android rendszerekre, maximum 10 oldal

200.000 Ft

-tól

Mobilalkalmazás tervezése és fejlesztése
Tervezés és fejlesztés Android és iOS rendszerekre, maximum 10 funkció vagy oldal

500.000 Ft

-tól

Egyedi felhasználói felület tervezése
Bármilyen webes vagy mobilalkalmazás tervezése, maximum 5 oldal

150.000 Ft

-tól

*Az árak tájékoztató jellegűek. A leadott anyag mennyisége és sok egyéb paraméter is befolyásolhatja a végeredményt. A végleges ajánlatot természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a UX?

A UX az angol User Experience, magyarul felhasználói élmény szavak rövidítéséből származik. A UX mindazon hatások összessége, amelyek a felhasználó véleményét befolyásolják egy weboldal vagy mobilalkalmazás megtekintése közben.

Mit csinál egy UX tervező?

A UX tervező azt a vázat tervezi meg és koordinálja, amire a UI tervező “felépíti” a megjelenést.

Mi az a UI?

A UI az angol User Interface, magyarul felhasználói felület szavak rövidítéséből származik. A UI design egy kifejezetten a digitális világra, a weboldalak és mobilalkalmazások felületeinek a tervezésére szakosodott tevékenységet jelent, ami a grafikai tervezés mellett magába foglalja az építéssel illetve a teszteléssel járó munkálatokat is.

Mit csinál egy UI tervező?

A UI tervező dolga tehát a weboldalak és applikációk felületeinek vizuális tervezése, tesztelése.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.