crestart.hu

Ux és Ui

UX és UI. Nyilván sokaknak ismerősen cseng ez a két fogalom, azonban biztosan akadnak olyanok is, akiknek a különbség annak ellenére sem tiszta, hogy egyre többször találkozunk velük a hétköznapokban.

Ha mobilalkalmazás fejlesztésről beszélünk, általában két alapvető tevékenységet különítünk el egymástól: a programozást, mely a fejlesztők feladata, illetve a tervezést, ami pedig a designerek munkája. Bár a fejlesztők és a designerek munkája jelenti a mobilalkalmazások és a weboldalak gerincét, nem szabad megfeledkezni a felhasználói élmény, valamint a folyamatos tesztelés, és a finomhangolás feladatainak jelentőségéről sem.

Az olyan, viszonylag új keletű munkakörök, mint a UI és a UX tervező egyfajta hidat képeznek a programozás, a design és a marketing közt. Olyan rést töltenek be, melynek hatására az elmúlt időszakban új utak nyíltak meg a sikeres weboldal és mobilalkalmazás tervezés felé.t.

Miért válassz engem?

crestart studió tapasztalat weboldal tervezés
Tapasztalat

2011 óta tervezünk felhasználói felületeket, legyen az mobilalkalmazás, weboldal vagy webes alkalmazás. Mivel több tucat startuppal dolgoztunk már együtt, tudjuk mi az ami fontos már tervezéskor és mik a kritikus hibák.

ux és ui csapatmunka
Csapatmunka és kommunikáció

Hiszem, hogy a siker kulcsa a jól működő csapatmunka, a külön-külön is komoly szaktudással rendelkező egyének részfeladataiból összeálló, tökéletes egész.

ux és ui fejlesztő
Fejlesztőkkel a háttérben

Mivel alapvetően törekszünk a kooperációra és célunk, hogy minden projekt megvalósítására a legmegfelelőbb kvalitású tudás összpontosuljon, így az igények kiszolgálása érdekében web- és applikáció fejlesztői háttérrel rendelkező alvállalkozókkal dolgozunk együtt, ennek köszönhetően a tervezéstől a kivitelezésig szinte bármilyen egyedi igényt ki tudunk elégíteni.

Meggyőztél! Hogyan kezdjek neki?

Kérj ajánlatot tőlünk! A megfelelő célcsoport eléréséhez kialakítandó logó tervezésénél fontos, hogy a tervezést kutatási munka előzze meg, hiszen más vizuális megjelenítésre van szüksége egy étteremnek, mint egy logisztikai cégnek. Az igényeid figyelembe vételével, és az iparág sajátosságaira építve készítjük el céged számára a designt.

Referenciák

Weboldal

Yobi’s

Mobilalkalmazás

DiiTalk

Arculat Weboldal

BuildTools

Arculat Weboldal

Hola

Arculat Mobilalkalmazás Weboldal

BooStickers

Arculat Weboldal

Modern Exterior Systems

Mobilalkalmazás tervezési árak

Mobilalkalmazás tervezése
Egyedi UX és UI tervek iOS és Android rendszerekre, maximum 10 oldal

200.000 Ft

-tól

Mobilalkalmazás tervezése és fejlesztése
Tervezés és fejlesztés Android és iOS rendszerekre, maximum 10 funkció vagy oldal

800.000 Ft

-tól

Egyedi felhasználói felület tervezése
Bármilyen webes vagy mobilalkalmazás tervezése, maximum 5 oldal

150.000 Ft

-tól

*Az árak tájékoztató jellegűek. A leadott anyag mennyisége és sok egyéb paraméter is befolyásolhatja a végeredményt. A végleges ajánlatot természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!

Gyakran ismételt kérdések

Mi az a UX?

A UX az angol User Experience, magyarul felhasználói élmény szavak rövidítéséből származik. A UX mindazon hatások összessége, amelyek a felhasználó véleményét befolyásolják egy weboldal vagy mobilalkalmazás megtekintése közben.

Mit csinál egy UX tervező?

A UX tervező azt a vázat tervezi meg és koordinálja, amire a UI tervező “felépíti” a megjelenést.

Mi az a UI?

A UI az angol User Interface, magyarul felhasználói felület szavak rövidítéséből származik. A UI design egy kifejezetten a digitális világra, a weboldalak és mobilalkalmazások felületeinek a tervezésére szakosodott tevékenységet jelent, ami a grafikai tervezés mellett magába foglalja az építéssel illetve a teszteléssel járó munkálatokat is.

Mit csinál egy UI tervező?

A UI tervező dolga tehát a weboldalak és applikációk felületeinek vizuális tervezése, tesztelése.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.