crestart.hu

WEBÁRUHÁZ

Egy webáruház olyan, mint egy 24 órán át nyitvatartó bolt, egy összetett rendszer, melyben a sikerhez az összes elem optimális működése szükséges.

Miért jó a webáruház?

A webáruház készítés célja igen egyszerű: minél többen és minél többet vásároljanak az adott weboldalról.

Sokan a viszonylag könnyű bevétel és az automatizáltság miatt vágnak bele, de ez csak a jéghegy csúcsa. Saját webáruház olyan sok előnnyel jár – főleg a fizikai üzlethez képest – amelyek nagy részét csak a működtetés közben veszed észre.

Milyen egy jó webáruház?

webáruház webshop eladás
Értékesít

Nem csupán tájékoztat vagy hirdet, hanem kiváló hatásfokkal értékesít is. A konkurenciával szemben óriási előnyt jelent ha a céges oldalakon felül online vásárlást is kínál ügyfeleinek egy webáruház rendszer formájában.

ux és ui reszponzív
Reszponzív

Egyre több internetezésre alkalmas eszköz van a piacon, ráadásul a képernyő méretek is merőben eltérnek egymástól. Sokan telefonon interneteznek, mások 4K-s monitoron. Ezért egy jó weboldalnak napjainkban reszponzívnak is kell lennie.

webáruház webshop optimalizáció
Egyszerűen karbantartható

Egy webáruház hatékony működéséhez kiemelten fontos a rendszeres frissítés és karbantartás. Ehhez egy mindenre kiterjedő adminisztrációs felület szükséges, amivel lehetőség nyílik termékek feltöltésére és frissítésére, a vásárlások nyomon követésére.

Meggyőztél! Hogyan kezdjek neki?

Kérj ajánlatot tőlünk! A megfelelő célcsoport eléréséhez kialakítandó logó tervezésénél fontos, hogy a tervezést kutatási munka előzze meg, hiszen más vizuális megjelenítésre van szüksége egy étteremnek, mint egy logisztikai cégnek. Az igényeid figyelembe vételével, és az iparág sajátosságaira építve készítjük el a weboldaladat.

Kíváncsi vagy a tervezési folyamatra? Csekkold le itt.

Referenciák

Weboldal

Yobi’s

Mobilalkalmazás

DiiTalk

Arculat Weboldal

BuildTools

Arculat Weboldal

Hola

Arculat Mobilalkalmazás Weboldal

BooStickers

Arculat Weboldal

Modern Exterior Systems

Weboldaltervezési árak

Bemutatkozó weboldal
Egyedi, reszponzív tervezésű weboldal mobilra és tabletre optimalizálva

60.000 Ft

-tól

Weboldaltervezés
Reszponzív tervezésű weboldal, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer beüzemelésével

90.000 Ft

-tól

Webárúház
Reszponzív tervezésű weboldal, tartalomkezelő rendszer és webáruházrendszer beüzemelésével

120.000 Ft

-tól

*Az árak tájékoztató jellegűek. A leadott anyag mennyisége és sok egyéb paraméter is befolyásolhatja a végeredményt. A végleges ajánlatot természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a tervezés?

A weboldal bonyolultságától függően két héttől nyolc hétig tart. Az időkeretet természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!

Mire van szükségünk tőled a weboldal tervezéshez?

A várt eredmények elérése érdekében már indulásnál pontosan meg kell tudnod fogalmazni az elérendő célokat. Továbbá a weboldal tartalmát minden esetben a megrendelő biztosítja: szövegezés, saját fotók, termékfotók.

Mi az a reszponzív tervezés?

A reszponzív szó jelentése a webtervezésben az, hogy eszközfüggetlen. Tehát ugyanolyan felhasználói élményt nyújt egy mobiltelefonon, mint egy számítógépen.

Mi az a bemutatkozó weboldal?

Lényegében ez egy leegyszerűsített weboldal. Egyetlen fő funckiója van, a látogatókat ellátni alapvető információkkal a cégünkről, a termékünkről vagy a szolgáltatásunkról.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.