crestart.hu

WEBOLDAL

Az első találkozás, ahogy személyesen, úgy a weben is meghatározó. Fontos, hogy a weboldalad minden elemében a cégedet tükrözze, átlátható legyen, tartalma pedig megragadja látogatóid figyelmét.

Amikor elkezdünk töprengeni azon, hogy vajon mitől is tekinthetjük “jónak” egy weboldal designját, akkor oda lyukadunk ki, hogy jól kell teljesítenie, azaz meg kell győznie a felhasználót. Gondoljunk úgy weboldalunkra, mint cégünk, márkánk és szolgáltatásaink online arcára.

A weboldaltervezés kétoldalú folyamat és természetesen rád is szükség van. A várt eredmények elérése érdekében már indulásnál pontosan meg kell fogalmaznunk az elérendő célokat és célközönséget. Egy induló vállalkozásnál sok esetben lehetetlen teljes képet adni minden területéről, de elengedhetetlen néhány irányelv meghatározása. Ismernünk kell a célcsoportodat, a termék vagy szolgáltatás sajátosságait.

Kíváncsi vagy a tervezési folyamatra? Csekkold le itt.

Miért válassz minket?

felhasználói élmény weboldal
Központban a felhasználói élmény

Egy weboldal kialakításakor fontos szempont, hogy a látogatók könnyen eligazodjanak rajta. Segítségünkkel olyan weboldalad lesz amely felhasználóbarát, könnyen kezelhető, a tartalom pedig jól átlátható.

ux és ui reszponzív
Reszponzív tervezés

Napjainkban az internetezők többsége mobilon is netezik, ezért a weboldaladnak mobilon, tableten és számítógépen is jól kell kinéznie. Többé nem fog elveszni egyetlen látogatód sem a gyengébb mobil élmény miatt.

ux és ui fejlesztő
Teljeskörű támogatás

Segítünk kiválasztani a weboldaladnak megfelelő tárhely szolgáltatást, de segítünk a domain név foglalásában is.

Meggyőztél! Hogyan kezdjek neki?

Kérj ajánlatot tőlünk! A megfelelő célcsoport eléréséhez kialakítandó logó tervezésénél fontos, hogy a tervezést kutatási munka előzze meg, hiszen más vizuális megjelenítésre van szüksége egy étteremnek, mint egy logisztikai cégnek. Az igényeid figyelembe vételével, és az iparág sajátosságaira építve készítjük el a weboldaladat.

Referenciák

Weboldal

Yobi’s

Mobilalkalmazás

DiiTalk

Arculat Weboldal

BuildTools

Arculat Weboldal

Hola

Arculat Mobilalkalmazás Weboldal

BooStickers

Arculat Weboldal

Modern Exterior Systems

Weboldaltervezési árak

Bemutatkozó weboldal
Egyedi, reszponzív tervezésű weboldal mobilra és tabletre optimalizálva

60.000 Ft

-tól

Weboldaltervezés
Reszponzív tervezésű weboldal, nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer beüzemelésével

90.000 Ft

-tól

Webárúház
Reszponzív tervezésű weboldal, tartalomkezelő rendszer és webáruházrendszer beüzemelésével

120.000 Ft

-tól

*Az árak tájékoztató jellegűek. A leadott anyag mennyisége és sok egyéb paraméter is befolyásolhatja a végeredményt. A végleges ajánlatot természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi ideig tart a tervezés?

A weboldal bonyolultságától függően két héttől nyolc hétig tart. Az időkeretet természetesen minden projekt megkezdése előtt fixáljuk, így pontosan tudsz majd tervezni. Kérj személyre szabott ajánlatot most!

Mire van szükségünk tőled a weboldal tervezéshez?

A várt eredmények elérése érdekében már indulásnál pontosan meg kell tudnod fogalmazni az elérendő célokat. Továbbá a weboldal tartalmát minden esetben a megrendelő biztosítja: szövegezés, saját fotók, termékfotók.

Mi az a reszponzív tervezés?

A reszponzív szó jelentése a webtervezésben az, hogy eszközfüggetlen. Tehát ugyanolyan felhasználói élményt nyújt egy mobiltelefonon, mint egy számítógépen.

Mi az a bemutatkozó weboldal?

Lényegében ez egy leegyszerűsített weboldal. Egyetlen fő funckiója van, a látogatókat ellátni alapvető információkkal a cégünkről, a termékünkről vagy a szolgáltatásunkról.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.